FOTBAL DE GALĂ LA CÂMPULUNG

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

NUME SONORE DIN FOTBALUL ROMÂNESC VOR SUSȚINE UN MECI DEMONSTRATIV

La Campulung vor ajunge, vinerea viitoare, componenti ai Generatiei de Aur si nume grele din fotbalul romanesc. De ziua municipiului va avea loc un meci demonstrativ, in memoria lui Gicu Dobrin.

Promotor al evenimentului va fi musceleanul Adrian Troscenco, organizatorul meciului din urmă cu două luni, când în baza sportivă “Hidroelectrica” au evoluat o parte dintre jucătorii Generaţiei de Aur a României!

De această dată, cu sprijinul administraţiei locale şi în mod special al sponsorilor, pe “Municipal“ se va juca în memoria marelui Nicolae Dobrin, meciul dintre o ARO Câmpulung, echipă pe care “Prinţul din Trivale” a promovat-o în urmă cu 22 de ani în Divizia B şi selecţionata „Stelele Fotbalului Românesc”!

Muscelenii vor vedea la lucru foști mari jucători precum: Silviu Lung, Dani Coman, Cristi Dulca, Emil Săndoi, Daniel Florea, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Mutu, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Sorin Cârţu, Ilie Balaci, Dănuţ Lupu, Marius Niculae, Augustin Călin şi Jean Vlădoiu şi-au anunţat prezenţa pe “Municipal” pentru a face spectacol în faţa unor tribune arhipline, aşa cum erau pe vremuri, la meciurile echipei ARO Câmpulung în Divizia B. Antrenor le va fi, ca şi la echipa naţională pentru mulţi dintre ei, Anghel Iordănescu.

ARO Câmpulung îi va avea în componență pe : Ovidiu Ceclan, Bogdan Vişan – Cornel Mihart, Marius Cumpănaşu, Ionuţ Bălan, Nicuşor Ceapraz, Vali Ştefănică, Sergiu Coman, Petruţ Butaru, Sorin Bucuroaia, Gabriel Ioniţă, Mugurel Obreaşcu, Bogdan Stoica sau Iordan Eftimie.

Jocul, intitulat sugestiv “Meciul lui Dobrin”, este programat pentru vineri, 21 iulie, de la ora 18.00. Intrarea este liberă.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

SINUCIDERE ÎN ARESTUL POLIȚIEI

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, procuror Cristiana Petrică, bărbatul se afla în arest preventiv, singur în cameră, iar marti, în jurul orei 11.00 a fost găsit inconștient. La scurt timp, a fost declarat decesul. În urma examinării, s-a constatat că bărbatul avea leziuni în