PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » CIRCULAȚIA TAMVAIELOR BLOCATĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT

CIRCULAȚIA TAMVAIELOR BLOCATĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

 

Două mașini care circulau pe același sens pe o stradă din Ploiești s-au ciocnit violent. De vină se pare că ar fi unul dintre șoferi care nu a văzut că celălat vrea să depășească. În urma accidentului, un copil de numai șase ani care se afla în una dintre mașini s-a speriat cumplit. Circulația tramvaielor a fost blocată timp de mai multe ore în urma accidentului.

 

Rar trece zi fără să aibă loc un accident in municipiul Ploiești. De această dată două autoturisme care circulau în același sens s-au ciocnit pe Șoseaua Vestului. Din primele date se pare că vina ar aparține unuia dintre șoferi care nu a văzut momentul în care celălalt participant la trafic se angajase în depășire. Șoferul vinovat de producerea accidentului de circulație nu a mai putut evita impactul.

 

Într-una dintre mașini se aflau și o femeie cu băiețelul ei în vârstă de numai șase ani. În urma impactului micuțul s-a speriat cumplit. După impact, cele două autoturisme au rămas pe linia de rulare a tramvaielor, astfel că circulația acestora a fost blocată. La fața locului s-au deplasat echipajele de la ambulanță care au acordat primul ajutor unei persoane rănite în urma impactului. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cui îi aparține vina în acest caz.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe