PRIMA PAGINĂ » SPORT » COLȚESCU A MĂCELĂRIT CAMPIOANA

COLȚESCU A MĂCELĂRIT CAMPIOANA

de Mditv
8 vizualizări

Astra Giurgiu a invins Steaua cu 2-0 dupa un meci in care s-au marcat cinci goluri … valabile! Centralul Sebastian Coltescu a fost calaul campioanei la Giurgiu, iar m eciul s-a terminat cu scandal mare de tot. „Nici pe vremea Victoriei Scornicesti nu s-a vazut asa ceva”, acuza sefii Stelei.

Steaua a fost decapitatã de arbitri la Giurgiu. La 0-0, Papp și Popa au înscris în poarta giurgiuvenilor, dar golurile au fost anulate pentru fault, respectiv offside. La pauzã scorul a fost alb. Astra a deschis scorul prin Alibec, în minutul 51. Budescu a fãcut 2-0 din penalty, iar Stelei i-a mai fost anulat un gol valabil, la Tade. Meciul campioanei de la malul Dunãrii s-a terminat cu un scandal imens. Oficialii Stelei au acuzat în termeni duri maniera de arbitraj.

Sã arbitrezi așa în 2015 este o rușine naționalã. Am dat trei goluri și s-a terminat 2-0 pentru Astra. O sã cer scoaterea din arbitraj a lui Colțescu și a asistentului care ne-a anulat douã goluri în prima reprizã. Nici pe vremea Victoriei Scornicești nu am vãzut așa ceva, a declarat președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, dupã înfrângerea de la Giurgiu.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a plecat de la Giurgiu dupã golul lui Budescu, de 2-0. Steaua va juca un alt meci dificil în week-end, cu vicecampioana ASA Tg. Mureș, pe Arena Naționalã.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe