PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COMPANIA DE APĂ GRAVITEAZĂ ÎN JURUL PSD

COMPANIA DE APĂ GRAVITEAZĂ ÎN JURUL PSD

de Mditv
2 vizualizări

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa rămane sub girul PSD, iar funcţiile din cadrul societăţii comerciale sunt date cu dedicaţie, ca şi până acum. Deşi, teoretic, candidaţii pentru Consiliul de Administraţie au fost selectaţi prin intermediul unei firme de recrutare, de fapt, aceştia sunt oameni din jurul PSD-ului şi, implicit, de pe langă mai marele judeţului Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

În ultima şedinţă de Consiliul Local Municipal a fost completat Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa cu încă doi membri. Iniţial, au fost trei candidaţi pentru cele două locuri publice: Ioan Ferariu, Mihai Trifan şi Marin Antonescu, toţi selectaţi printr-o aşa-zisă firmă de recrutare. Cel mai probabil, recrutarea s-a făcut în secret sau doar printre activiştii PSD, de vreme ce nici consilierii municipali nu au ştiut de această acţiune.

Se pare că jocurile PSD-iştilor erau făcute dinainte, întrucât la şedinţa de consiliul nu au mai avut răbdare să o asculte prezentarea făcută de reprezentanta societăţii comerciale.

Conform voturilor aleşilor municipali în Consiliul de Admninistraţie CATD au ajuns Mihai Trifan şi Ioan Ferariu, feţe cunoscute în jurul lui Adrian Ţuţuianu. Deşi nu a fost prezent în sala de consiliu, Marin Antonescu, cel de-al treilea candidat “recrutat”, a fost umilit atât de prietenii lui PSD-işti, cât şi de foştii colegi de partid, primind doar voturi împotrivă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei de apă a fost ales tot de către consilierii municipali, nimeni altul decât Marin Olaru, fost om de afaceri local, care a condus două societăţi comerciale, ambele aflate în faliment. Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie şi-a început mandatul cu un binemeritat concediu, mai ales că acesta nu ştia că va primi “în dar” o aşa funcţie. Dovadă că angajaţii Companiei de Apă sunt doar nişte instrumente politice stă chiar declaraţia lui Marin Olaru, care susţine că a fost anunţat telefonic că a fost ales în fruntea Consiliului de Administraţie duminică seara, deşi numirea s-a făcut de vineri.

Este curios faptul că tocmai un astfel de personaj a fost ales în fruntea Consiliului de Administraţie al uneia dintre cele mai importante societăţi comerciale din judeţul Dâmboviţa, o societate afundată în ilegalităţi şi plină de probleme. Ne întrebăm cum poate un astfel de om să aducă pe linia de plutire Compania de Apă dacă experienţele sale manageriale au eşuat? În ultimii ani, Marin Olaru a trăit doar din funcţiile date de conducerea PSD a judeţului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe