PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRAMĂ DUPĂ DRAMĂ ÎNTR-O FAMILIE DIN OCNIŢA

DRAMĂ DUPĂ DRAMĂ ÎNTR-O FAMILIE DIN OCNIŢA

de Mditv
14 vizualizări

O familie din comuna dâmboviţeană Ocniţa este greu încercată de soartă. O mamă singură îşi creşte cu greu cei doi copii, după ce bărbatul ei s-a spânzurat. La un an după tragedia care a marcat întreaga familie, femeia a primit o altă lovitură a vieţii, băiatul cel mic, de doar 13 ani, a fost diagnosticat cu cancer. Singura soluţie pentru copil este un tratament în Turcia, dar costurile acestuia se ridica la suma de 30 000 de euro. Cei trei membri ai familiei trăiesc din salariul minim pe economie al mamei şi pensiile de urmaşi ai celor doi copii.

În luna martie a acestui an, Daniel, de doar 13 ani, a fost diagnosticat cu cancer. Formaţiunea tumorală perieneală a fost depistată în urma unor analize. A suferit o intervenţie chirurgicală, în data de 4 aprilie, însă medicii nu au putut extirpa întreaga tumoră.

Al doilea şoc, boala copilului, a venit la un an după ce tatăl băiatului a ales să-şi pună capat zilelor.

Deşi chimioterapia l-a slăbit foarte tare pe Daniel, iar starea de rău persistă şi durerile sunt tot mai puternice, băiatul este optimist. Aşteaptă tratamentul în Turcia, singura soluţie găsită de medici pentru ca pacientul să rămână în viaţă. Suma necesară pentru acesta este imposibil de strâns de mama copilului. Are nevoie de 30 000 de euro pentru ca fiul ei să primească o nouă şansă la viaţă.

Singurele venituri ale familiei sunt salariul mamei, de aproximativ 1000 de lei, pe care îl primeşte de la o firmă de pază şi pensiile de urmaş ale celor doi copii, în valoare de 400 de lei fiecare. Cine doreşte să ajute această familie o poate face donând orice sumă în conturile afişate pe ecran. Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii de la mama eroină, care la doar 36 de ani a primit cele mai dure lovituri ale vieţii o puteţi contacta la numărul de telefon: 0729 004 980 (STAN MIHAELA). Să-l ajutăm pe Daniel să se bucure de viaţă alături de cei dragi!

EUR – RO88BTRLEURCRT0291048001

GBP – RO46BTRLGBPCRT0291048001

RON – RO41BTRLRONCRT0291048001

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe