COPILĂ VIOLATĂ DE PROPRIUL TATĂ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ULIEŞTI, DÂMBOVIŢA

Situaţie strigatoare la cer în comuna damboviţeană Ulieşti! Un bărbat de 56 de ani recunoaşte fără nicio jenă că şi-a violat fiica, de doar 14 ani, timp de un an de zile. Orgiile au început când fata avea doar 13 ani şi s-au întâmplat chiar în casa în care locuia minora, împreună cu părinţii ei. Bărbatul spune că a păcălit-o pe cea mică cu dulciuri şi cu bani şi că nu a ştiut nimeni de pasiunea lui pentru propriul său copil.

Orgiile se întâmplau în casa în care copila locuia cu cei doi părinţi, în satul Croitori, din comuna Ulieşti. Când mama copilei era plecată la muncă sau când dormea, bărbatul îşi abuza sexual propriul copil. Ajuns în faţa poliţiştilor, acesta recunoaşte senin că şi-a violat fata, fără să dea semne că regretă fapta făcută.

Vecinii sunt uimiţi de cele auzite. Spun că bărbatul părea un tată iubitor şi că mereu îi făcea toate poftele copilei. Aceştia au aflat de nenorocire abia când s-au trezit cu poliţiştii la poartă pentru declaraţii. Acum spun că bărbatul merită să plătească cu închisoarea pentru fapta sa.

Vecinii spun că mama copilei nu ştia nimic despre orgiile petrecute în casa sa, dar este posibil ca această să-şi fi prins bărbatul în timp ce abuza de propriul copil şi a anunţat poliţia. Localnicii spun că se comunică mai greu cu femeia, deoarece în urmă cu câţiva ani a avut un accident în urma căruia a rămas cu sechele psihice. Totodată, surse neoficiale spun că denunţul a fost făcut de sora mai mare a copilei, dată spre adopţie în Bucureşti încă de când era mică. Aceasta ar fi aflat la ce tratamente este supusă fetiţa şi a anunţat autorităţile.

Individul spune că este atras fizic de copilă şi acum, că a ajuns pe mâinile anchetatorilor, a fost cuprins de remuşcări. Totuşi, nu pare a fi conştient de gravitatea faptei şi ştie ce va face când va ieşi din închisoare.

Bărbatul este cercetat pentru viol şi riscă să stea în spatele gratiilor între 5 şi 12 ani. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Între timp, copila abuzată a fost luată de sora sa mai mare în Bucureşti, pentru a fi în siguranţă şi pentru a fi ţinută departe de gura rea a satului.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri