PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » CRIMĂ DUBLĂ ÎN PRAHOVA

CRIMĂ DUBLĂ ÎN PRAHOVA

de Mditv
15 vizualizări

Doi ciobani, tată și fiu, au fost uciși de trei tineri, oieri și ei, în apropierea unei stâne din comuna prahoveană Starchiojd, iar pentru a șterge urmele asasinatului, criminalii au târât cu caii victimele încă în viata, iar apoi le-au aruncat într-o vâlcea din zonă. Tragedia a avut loc duminică, dar de abia ieri, familia victimelor alertată de faptul că acestea nu se întorc acasă, a anunțat autoritățile.

Puși în fața faptului împlinit, autorii, de 18, 22 și 32 de ani și-au recunoscut fapta. Expertiza medico-legală arată chinurile în care bărbatul de 64 de ani și fiul, de 27, au murit. Mai întai, agresorii au îndreptat câinii de la stână către victime. Culcați la pământ și muscati de animale, cei doi au fost luați la bătaie de criminali cu topoarele, apoi strangulați și asfixiați.Apoi, că să șteargă urmele, criminalii au legat victimele de o căruță și le-au târât kilometri întregi, prin valea unui râu din zonă, până într-o vâlcea, acolo unde le-au și abandonat, ca și când ar fi fost victimele unui accident. Rudele decedaților cer pedeapsa maximă pentru autori.

Familia victimelor a alertat imediat autoritățile, iar în cele din urmă agresorii și-au recunoscut fapta. În zadar ar fi încercat unul dintre frați să fugă de oamenii legii. A fost prins și adus la audieri, alături de ceilalți doi agresori, iar anchetatorii au luat la pas zona unde se preconiza că sunt decedații, un perimetru cu teren accidentat, afectat de o viitură puternică.

Cei trei sunt audiați de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova și, cel mai probabil vor fi reținuți pentru 24 de ore pentru omor, apoi prezentați în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Anchetatorii confirmă că este una dintre cele mai grave fapte care a avut loc în zonă în ultimii ani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe