PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CRIZANTEMA DE AUR, LA FINAL – VIDEO

CRIZANTEMA DE AUR, LA FINAL – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Dupa trei zile in care Targovistea a fost invaluita de notele calde ale romantei, Festivalul Crizantema de aur a ajuns la final. Gala laureatilor Crizantema de aur 2013 a avut loc duminica seara, 20 octombrie, cand cele mai bune voci au fost premiate.

 

 

Ropotele de aplauze, primite inca din prima seara, i-au dat certitudinea, lui Alexandru Chiriac, ca va fi castigatorul trofeului din acest an.

Pe placul juriului cat si pe cel al publicului, tanarul constantean a fost desemnata cea mai buna voce a festivalului Crizantema de aur 2013.

 

 

Castigator al numeroase concursuri muzicale si   increzator in fortele proprii, Alexandru a urcat pe scena decis sa nu paraseasca scena fara marele premiu.

 

 

Printre fericitii castigatori ai celei de-a 46-a editie a festivalului dedicat romantelor, s-a regasit si targovisteanca, Cristina Dan. Reprezentatia sa, din prima seara de spectacol, fiind laureata cu Premiul Special Felicia Filip „Voce cu parfum de crizantema”, oferit chiar de presedintele juriului, celebra soprana Felicia Filip.

 

 

Aflata intr-o stransa legatura cu locuitorii fostei cetati de scauna, tanara cantareata a reusit sa transmita emotiile sale participantilor din public, indragostiti de dulcele ritm al romantelor.

 

 

 

Ilona Rotaru

Cătalina Sandu

 

 

Răducu Rădoi

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe