PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JAF DE PROPORȚII ÎN TÂRGOVIȘTE

JAF DE PROPORȚII ÎN TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Jaf ca-n filme, marți dimineața, în Târgoviște. Un cunoscut magazin de produse elcectrocasnice a fost pradat de hoți. Indivizii mascati au dat atactul la 5 dimineața și, într-un minut, au reușit să fugă cu zeci de telefoane mobile.
Alarma a fost dată de agenții de la firma de pază care monitoriza obiectivul. Imediat zona a fost împânzită de polițiști. Oamenii legii au stabilit că suspecții au venit în jurul orei 5 cu o mașina pe care au parcat-o în lateralul magazinului. Apoi au pătruns cu ușurință în încăpere prin ușa de aprovizionare. Jaful a fost contra-cronometru și a durat doar 1 minut, timp în care au fost furate telefoane mobile în valoare de aproximativ 100 de mii de lei. Curios este că ar fi fost furate doar telefoane mai ieftine, care nu ar fi avut  înregistrate toate datele specifice. Magazinul era dotat cu sistem de alarmă și de supraveghere video, însă asta nu-i ajută prea mult pe anchetatori, pentru că indivizii aveau fețele acoperite cu cagule.
Acum criminaliștii încearcă să strângă cât mai multe probe care să-i conducă la aflarea identității suspecților. Ancheta a fost preluată acum de către un procuror de la Parchetul din Târgoviște. Oamneii legii au deja un cerc de suspecți. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe