PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » CURSURI SUSPENDATE DIN CAUZA INUNDAȚIILOR

CURSURI SUSPENDATE DIN CAUZA INUNDAȚIILOR

de Mditv
10 vizualizări

Zeci de case și gospodării au fost inundate la Puchenii Mari în județul Prahova, din cauza unei viituri formate ca urmare a ploilor abundente din acest sfârșit de săptămână. Cursurile școlare au fost suspendate astăzi deoarece copiii nu puteau ajunge în clădirea unității de învățământ unde apa pe alocuri ajungea și la o jumătate de metru.

La Puchenii Mari în Prahova inundațiile nu au provocat victime sau pagube materiale, dar au suspendat pentru o zi cursurile școlare. Autoritățile locale spun că a fost necesară o decizie pentru a nu pune în pericol vietile copiilor care nu aveau acces în unitatea de învățământ.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova spun că pompierii prahoveni au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei din case situate în Pietroșani și din 12 gospodării din Moara, sate care aparțin de comuna Puchenii Mari .

Inundații au fost și în localitățile Câmpina, Ploiești, Comarnic, Puchenii Mari, Tinosu, Bănești, Râfov și Bărcănești, dar pompieriii militari confirmă că nu există victime și pagube.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe