PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » DÂMBOVIŢA: MAMĂ ACUZATĂ DE RĂPIRE INTERNAŢIONALĂ

DÂMBOVIŢA: MAMĂ ACUZATĂ DE RĂPIRE INTERNAŢIONALĂ

de Mditv
36 vizualizări

O femeie din comuna dâmboviţeană Valea Mare riscă să-şi piardă fetiţa, în varstă de doi ani. Aceasta a născut în Italia, însă a fost nevoită să plece de langă tatăl micuţei din cauza agresivităţii bărbatului. Acum este acuzată de răpire internaţională, iar italianul face tot posibilul să câştige custodia copilului. Până acum instanţa judecătorească de peste hotare i-a dat câştig de cauză tatălui, iar mâine este ultima înfăţişare în România. Mama fetiţei este disperată şi trăieşte cu teama că italianul îi poate lua copilul.

Doar aşa îl poate descrie Monica pe tatăl fetiţei ei, după coşmarul pe care l-a trăit alături de el. Femeia a plecat la muncă în Italia, iar la un moment dat l-a cunoscut pe Gino. Deşi era căsătorit, italianul a început o relaţie cu românca, din care a rezultat o fetiţă, acum în vârstă de doi ani. După venirea pe lume a micuţei Chantal, bărbatul şi-a arătat adevărata faţă.

Pentru a obţine custodia fetiţei, bărbatul a acuzat-o pe mama acesteia de răpire internaţională.

Femeia este susţinută de părinţii ei, care spun că acasă au toate condiţiile pentru creşterea micuţei.

Monica a cunoscut-o şi pe prima soţie a bărbatului. Şi aceasta a avut aceleaşi probleme cu italianul, însă a reuşit să obţină custodia fetiţei. La fel îşi doreşte şi Monica, să rămână alături de copilul ei, în România.

Până acum tatăl fetiţei a avut câştig de cauză de fiecare dată, atât în faţa judecătorilor italieni, cât şi în faţa judecătorilor români. Miercuri, 10 august este ultima înfăţişare la Curtea de Apel Bucureşti, unde Monica speră să obţină custodia micuţei Chantal.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe