PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMARUL FACE LEGEA LA BREZOAIELE

PRIMARUL FACE LEGEA LA BREZOAIELE

de Mditv
46 vizualizări

Un bărbat din comuna dâmboviţeană Brezoaiele, bolnav şi fără niciun ajutor, riscă să rămână în beznă. De luna aceasta i s-a tăiat ajutorul social, fără niciun motiv şi a fost înştiinţat că va rămâne şi fără energia electrică, pe care o primeşte de la administraţia locală. Bărbatul crede că toate aceste probleme cu care se confruntă reprezintă doar răzbunarea primarului, întrucât în urmă cu ceva vreme a scos la iveală nişte nereguli pe care edilul le făcea în localitatea pe care o conduce.

Domnul Ioniţă trăieşte de pe o zi pe alta şi se chinuie să-şi întreţină soţia şi fiica. În ultima perioadă spune că parcă toate problemele s-au abătut asupra familiei sale şi totul ar fi din cauza primarului.

Atât bărbatul, cât şi soţia sa, au ajutor social şi prestează muncă în localitate pentru banii primiţi de la stat. În trecut, ambii au muncit mai mult în folosul primarului, decât în folosul comunităţii. De când au refuzat să mai meargă la treabă în gospodăria edilului a început şi răzbunarea acestuia.

De luna aceasta, domnul Ioniţă a rămas fără ajutor social, pe motiv că nu ar fi efectuat munca în folosul comunităţii.

Edilul şef spune că nu are nimic personal cu cetăţeanul care îl acuză, însă nu neagă faptul că în trecut a profitat de faptul că bărbatul şi soţia sa primeau ajutor social şi i-a luat la muncă în propria gospodărie.

În umila sa casa, din mijlocul câmpului, bărbatul s-a racordat la iluminatul public stradal, cu acceptul şi sprijinul administraţiei locale. Deşi are curent electric doar pe timp de noapte, când se aprind becurile pe stradă, domnul Ioniţă plăteşte consumul lunar la primărie. Acum, primarul este hotărât să îi taie lumina.

Bărbatul spune că va încerca să îşi facă dreptate în continuare. Acesta suferă cu inima, iar anul trecut a făcut şi un preinfarct şi de aceea nu poate munci ca un om normal, însă face tot posibilul să îşi întreţină casa şi familia. Speră ca la un moment dat să ajungă la o înţelegere cu primarul, aşa cum se întâmpla în trecut.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe