PRIMA PAGINĂ » DAMBOVITA, SUB AVERTIZARE DE VREME REA

DAMBOVITA, SUB AVERTIZARE DE VREME REA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Revin ploile torentiale, insotite de tunete, fulgere si caderi de grindina. Judetul Dambovita se afla si el sub atentionare de vreme rea, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. Avertizarea a intrat in vigoare joi la ora 10:00 si se va mentine pana vineri la ora 16:00.

In seara zilei de joi prognozeaza meteorologii damboviteni o crestere a nebulozitatii, tunete, fulgere si intensificari de vand ce pot lua aspect de vijelie. Sunt asteptate precipitatii pe timpul noptii, insotite de grindina in unele zone din judet. Spre ziua ploile vor scadea in intensitate, insa nu vom scapa de vremea rea. Pentru ca instabilitatea atmosferica se va mentine si pe sfarsit de saptamana.

Gradele din termometre scad si ele, de la 24 de grade in timpul zilei de joi, la 20 de grade vineri la pranz si cel mult 8 grade pe timpul noptii.

Judetul Dambovita se afla sub avertizare emisa de Administratia Nationala de Meteorologie pana vineri la ora 16:00.  Instabilitatea atmosferica se va mentine si saptamana viitoare, iar prognoza meteorologilor arata ca vom avea o vara capricioasa. De la perioade cu temperaturi caniculare, la perioade cu  ploi si vijelie.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Mădălin Anca

http://youtu.be/kQAuM1EphHM

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe