PRIMA PAGINĂ » PRINDERA CRIMINALULUI NU LE ALINA SUFERINTA

PRINDERA CRIMINALULUI NU LE ALINA SUFERINTA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Ultima speranta a familiei Iulianei, ca fata  sa mai fie in viata, s-a naruit aseara, o data cu anuntul procurorului de caz, care a confirmat ca trupul decapitat si fara membre este al Iulianei Neblea.  Veste a venit ca un fulger peste familia tinerei. Astazi au curs rauri de lacrimi acasa la Iuliana. Fetita ei de numai 7 ani , intreba intr-una unde ii este mama. Nimeni nu si-a gasit curajul sa-i spuna adevarul despre tragedie.

De o saptamana, familia Iulianei Neblea, nu si-a mai gasit linistea. Aveau o ruda disparuta si un cadavru gasit decapitat si neidentificat. I-au recunsocut trupul Iulianei , insa refuzau sa creada ca este moarta. Sperau intr-o minune, sperau ca cineva sa fi gresit si sa fie doar o confuzie nefericita. N-a fost sa fie asa. Iuliana a fost omorata si transata cu sange rece de un recidivist. Cea mai dureroasa veste au primit-o in aceasta dimineata.

Dupa aceasta teribila veste, rudele Iulianei nu- si mai pot orpi lacrimile. Pentru ei orice condamnare ar primi criminalul nu inseamna nimic. Vor sa sfarseasca in aceleasi chinuri ca Iuliana.

La cativa kilometri de familia Iulianei, in Leordeni,  procurorii au perchezitionat locuinta presupusului criminal, in cautare de probe. Pana acum n-au gasit insa mai nimic. Suspectul a fost si el examinat de un medic legist care a gasit pe corpul acestuia mai multe zgarieturi. Anchetatorii presupun ca ar putea proveni de la Iuliana, care ar fi incercat sa scape din mainile bestiei.

Suspectul va fi prezentat astazi magistratilor cu propunere de arestare preventiva. El este cercetat pentru omor deosebit de grav , talharie si profanare de morminte.

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

http://youtu.be/McJa9oQowW0

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe