PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DE LA GRĂTAR, LA SPITAL

DE LA GRĂTAR, LA SPITAL

de admin
2 vizualizări

Dambovitenii si-au facut incalzirea cu Sarbatoarea Floriilor. Fie ca au facut abuzuri alimentare sau de alcool, fie ca s-au ales cu fracturi, afectiuni respiratorii ori au fost muscati de insecte si chiar reptile, sute de pacienti au ajuns la Spital la finele saptamanii trecute.

http://www.youtube.com/watch?v=jHBSpNLtyWM

Aproximativ 600 de pacienti au ajuns numai la camera de Garda a Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste. Multi dintre ei, dupa ce au consumat alcool in exces, ori au facut abuzuri alimentare. Nu au lipsit nici copiii, care au aglomerat sectia de pediatrie, peste 80 de prezentari. In cazul lor, afectiunile respiratorii au dat mari batai de cap.

Telefoanele au sunat in continuu si la Serviciul de Ambulanta. Aproximativ 300 de damboviteni au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, dupa ce au suferit: dispnenee, acciddente vasculare cerebrale, hipertensiuni, traumatisme ori au fost victime ale accidentelor rutiere. Duminica, un dambovitean din zona Moreni, care iesise cu familia la gratar a avut ghinionul de a fi muscat de un sarpe. Barbatul a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din capitala.

Vestea buna este, ca tot de Florii in Maternitatea Spitalului Judetean au venit pe lume 12 copii, dintre care 7 fetite. Cel mai probabil micutii au primit un nume de floare.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Mădălin Anca

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe