PRIMA PAGINĂ » SPORT » DECEPȚIE VS. LIDER – VIDEO

DECEPȚIE VS. LIDER – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Urban Titu – Chindia Târgoviște, ultimul derby județean în 2013

 

 

Pe primul loc în Liga a III-a și neînvinsă în deplasare în acest sezon, Chindia joacă vineri pe terenul uneia dintre dezamăgirile sezonului, Urban Titu. Condițiile se anunță infernale pentru ambele combatante, din ultimul derby al județului în 2013: la Titu a nins mult în ultimele zile, iar gazonul va fi acoperit cu un strat gros de zăpadă. Urban a furnizat totuși bomba turului: a bătut la Târgoviște cu 2-0. Oficialii Chindiei nu abordează însă jocul cu gândul de a-și lua revanșa, considerând eșecul din septembrie un simplu accident.

 

Dumitrescu și oamenii săi se așteaptă totuși la o primire ostilă la Titu, cunoscute fiind orgoliile dâmbovițenilor în asemenea conjuncturi.

 

Adversara de vineri a Chindiei e codașă în Liga a III-a. În urmă cu un an și jumătate, Titu se bătea la promovare. “Pentru ei, contează doar două meciuri pe an”, glumesc jucătorii Chindiei.

 

Șefii Chindiei nu se tem de <indirecte> la partida de mâine. După victoria lui Urban, din tur, s-a vehiculat multă vreme ideea că echipa lui Nicu Croitoru ar fi încasat un bonus de la Pitești, rivala Chindiei în lupta pentru promovare.

 

I.M

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe