PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O BUCURIE DE SARBATORI – VIDEO

O BUCURIE DE SARBATORI – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

In prag de sarbatori, oamenii demonstreaza ca nu raman indiferenti la necazul semenilor. O familie greu incercata de soarta, din Salcioara, Dambovita, a primit daruri pentru a se putea bucura asa cum se cuvine de sarbatorile de iarna. O bunica isi creste singura nepotii si se zbate in fiecare zi sa le ofere un trai decent. Situatia este cu atat mai grava, cu cat unul din nepoti sufera de o boala grava. Crucea Rosie le-a adus astazi alimente si o donatie, venita din partea unei persoane, care a dorit sa ramana anonima.

El este Catalin, in varsta de 19 ani, iar el este fratele lui, Nicu, cu un an mai mic. Cei doi baieti nu au pe nimeni pe lume, in afara de bunica lor. Baiatul mai mare a fost chiar adoptat de cea care l-a crescut de mic, de cand mama lui l-a parasit. Posibilitatile materiale reduse si boala le umbreste celor frati adolescenta.

Bunica ii iubeste mai mult decat pe copiii ei. Nu ii este insa usor sa le ofere toate cele necesare. A ramas vaduva in urma cu zece ani si singurul venit este pensia de urmas. Sunt zile in care ea mananca mai putin, pentru a-si putea hrani nepotii. Niciun sacrificiu nu este insa prea mare, spune batrana, care se roaga sa ii dea Dumnezeu zile sa isi vada nepotii realizati.

Pentru ca sarbatorile de iarna sa nu le fie umbrite de saracie, Crucea Rosie Dambovita le-a adus daruri, donate de damboviteni in cadrul programului Banca de Alimente. In plus, aceasta familie a primit si un sprijin financiar de la o femeie din Targoviste, care a dorit insa sa ramana anonima.

Voluntarii Crucii Rosii vor mai distribui 650 de pachete de dulciuri copiilor sarmani din Dambovita.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe