PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » DOREL A LOVIT DIN NOU

DOREL A LOVIT DIN NOU

de Mditv
6 vizualizări

Panica in Ploiesti, unde a fost pericol de explozie din cauza unui munictor care a fisurat o conducta de gaze. Flacarile erau inalte de cinci metri,iar pompierii s au apropiat cu prudenta de perimetrul cu flacari din cauza unei butelii lasate acolo de electricieni. Doi dintre muictori au ajuns la spital cu arsuri. Angajatii Electrica remediau o defectiune aparuta in zona Mircea cel Batran din Ploiesti,iar pentru a ajunge la cablurile cu problema, ei au sapat in trotuar. La un moment dat, cand erau aproape gata, unul dintre ei a atins conducta de gaze care s-a fisurat si imediat gazul s-a aprins.

Electricienii au fugit de frica de la locul incidentului, dar au uitat o butelie chiar langa flacari. Dupa mai bine de doua ore si jumatate, flacarile au fost stinse. Doi electricieni au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, cu arsuri la maini,dar acum sunt in afara oricarui pericol. Localnicii din zona nu avut timp de cateva ore curent electric si gaze.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe