PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DEZNODĂMÂNT TRAGIC – VIDEO

DEZNODĂMÂNT TRAGIC – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Durere fara margini pentru familia studentului din Gaesti. Au sperat tot timpul ca s-a refugiat intr-o manastire, dar a fost gasit fara viata. Cadavrul tanarului a fost descoperit in raul Dambovita, in zona podului Grozavesti din Bucuresti. Familia lui este impietrita de durere. Baiatul le-a lasat doar cateva randuri intr-un bilet: „Imi pare rau”! Acesta a fost ultimul mesaj pentru familia lui, care acum se pregateste de inmormantare.

Cosmarul a inceput cand parintii lui au fost anuntati ca in raul Dambovita, in zona podului Grozavesti, trupul neinsufletit al unui tanar a fost scos din apa de scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti. Odata cu trupul tanarului, scafandrii au scos din apa si o geanta plina cu pietre. Parintii lui Catalin Ene au trait cele mai grele momente din viata lor, cand au fost chemati la Institutul National de Medicina Legala, unde l-au vazut fara viata. Catalin avea numai 20 de ani. Era un tanar cu rezultate exceptionale la invatatura. Un copil perfect, asa il descrie mama lui. Nimeni nu stie insa ce a fost in sufletul lui. Pe 17 octombrie, a parasit caminul studentesc, lasand in urma lui doar un bilet, prin care le spunea celor dragi ca nu mai poate continua, ca a obosit si in final ca ii pare rau. Familia lui a sperat ca tanarul s-a ascuns intr-o manastire, pentru ca era foarte credincios. Din pacate sperantele lor s-au naruit, iar cosmarul s-a transformat in realitate. Trupul neinsufletit va fi adus in Gaesti, iar parintii se pregatesc de inmormantare.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe