PRIMA PAGINĂ » SPORT » DOUĂ PUNCTE PIERDUTE – VIDEO

DOUĂ PUNCTE PIERDUTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Chindia Târgoviște – SCM Argeșul Pitești 1-1 (1-1)

 

Chindia a ratat șansa să urce pe primul loc în Liga a III-a la fotbal. Echipa din Târgoviște a remizat acasă cu liderul, SCM Argeș și rămâne pe poziția secundă, la egalitate de puncte dar cu golaveraj mai slab decât al formației piteștene. Două mii de oameni au susținut Chindia pe Eugen Popescu în ultima repetiție dinaintea meciului istoric cu Dinamo, din Cupă.

 

Oaspeții de la SCM au avut o singură ocazie lângă Turnul Chindiei dar au plecat cu un punct important în lupta pentru promovare. Drăgan, în minutul 26, l-a învins pe Iustin Popescu cu un șut din marginea careului mic. Bucuria argeșenilor n-a ținut însă decât șase minute: fundașul Chindiei, Călin Marin, a egalat cu o lovitură de cap din centrarea perfectă a lui Dobrescu. Echipa lui Silviu Dumitrescu a dominat copios partea a doua, dar n-a putut trece în avantaj pe tabela de marcaj. Oficialii Târgoviștei au dat vina pe anti-jocul Argeșului dar și pe maniera de arbitraj din derby-ul cu SCM.

 

Pentru Chindia urmează o săptămână infernală. Echipa Târgoviștei dispută joi seară optimile de finală ale Cupei, cu Dinamo, iar duminică se deplasează la Câmpina pentru un alt derby de campionat, cu Fortuna.

 

 

I.M

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe