PRIMA PAGINĂ » SPORT » GREȘEALĂ DUPĂ GREȘEALĂ? – VIDEO

GREȘEALĂ DUPĂ GREȘEALĂ? – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Directorul Direcției județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița nu a realizat nici acum, la trei luni distanță, gafele imense pe care le-a comis la premierea celor mai buni sportivi dâmbovițeni din 2013. Claudiu Mănescu și-a permis să asocieze logo-ul Direcției și al Ministerului cu logo-ul unui organ privat de presă, încurajând astfel, dar poate și contribuind, din fondurile MTS, la o festivitate care nu avea nimic în comun cu Direcția pe care o conduce. Mănescu bâjbâie și acum și aruncă răspunderea pentru ce s-a întâmplat în ianuarie în curtea autorităților județene, care ar fi condiționat, spune directorul, un sprijin financiar de asocierea Direcției cu presa apropiată.
Cele mai importante cluburi din Dâmbovița au decis să boicoteze gala din ianuarie, vizibil deranjate de parti-pris-urile lui Claudiu Mănescu. Nici CSM Târgoviște, nici Chindia, de exemplu, nu au onorat festivitatea.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe