PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » DIN PENITENCIAR, LA SPITAL

DIN PENITENCIAR, LA SPITAL

de Andrei Oprescu
63 vizualizări

 

Din penitenciar au ajuns direct la spital! Trei deţinuţi de la Penitenciarul de maximă siguranţă Mărgineni au fost însoţiţi de forţele de ordine la Spitalul Judeţean de Urgentă, după ce s-au luat la bătaie în frizeria închisorii. Faptul că deţinuţii se bat între ei n-ar fi o noutate sau ceva iesit din comun, însă mama a doi dintre ei spune că i se pare inuman tratamentul pe care paznicii îl aplică celor închişi. În curtea spitalului, gardienii au fost recalcitranţi şi cu jurnaliştii.

Doamna Maria are doi fii închişi pentru furt la Penitenciarul Mărgineni unul de 21 de ani, celălalt de 26. Ultima dată nu i-a mai vizitat la închisoare, ci a venit după ei la spital. Spune că au fost bătuţi măr, pentru că restricţiile nu sunt atât de riguroase pe cât ar trebui, iar ceilalţi deţinuţi au arme albe în interior.

Femeia este conştientă de faptul că fiii ei trebuie să plătească pentru greşeala comisă, dar nu poate accepta tratamentul dur la care sunt supuşi în închisoare chiar de oamenii legii, povesteşte mama îngrijorată. Plus că mai au de stat în închisoare. Unul un an şi zece luni, celălalt cinci luni.

Cei care i-au însoţit pe deţinuţi la spital au devenit reclacitranţi şi cu jurnaliştii, susţinând că ei nu trebuie să fie filmaţi şi nici maşinile cu care au fost transportaţi cei care au încălcat legea, uitând că se află într-un spaţiu public.

Spitalul Judeţean de Urgenţă au ajuns trei deţinuţi, cei doi fraţi bătuţi şi agresorul. După ce au primit îngrijirile necesare, aceştia au fost duşi înapoi, la Mărgineni.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe