PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISCONFORTUL DE AZI, CONFORTUL DE MÂINE – VIDEO

DISCONFORTUL DE AZI, CONFORTUL DE MÂINE – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Municipalitatea continua lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere targovistene. Utilajele si angajatii societatii de profil din subordinea Primariei Targoviste vor lucra, in urmatoarele zile, in zona centrala a municipiului, in parcarea din spatele fostulu imagazin Muntenia.

Primaria municipiului aduce la cunostinta opiniei publice ca in perioada  23 – 26 iulie, in zona mentionata vor fi efectuate lucrari de reabilitare a infrastructurii rutiere. Prin intermediul unui comunicat de presa, municipalitate isi cere scuze pentru disconfortul creat locuitorilor din zona.

,,Pentru buna desfășurare a lucrărilor, dar și pentru siguranță, cetățenii care locuiesc în această zonă dar și cei care sunt în tranzit, sunt rugați ca în această perioadă să nu își lase automobilele proprietate personală în locurile unde se realizează lucrările.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar cu siguranță, după finalizarea lucrărilor, condițiile de trafic și confortul urban vor spori considerabil.’’

 

Biroul de Presă

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe