PRIMA PAGINĂ » Arges » DISPARUT LA SCALDAT

DISPARUT LA SCALDAT

de admin3
14 vizualizări

Un adolescent din Arges, care a plecat la scaldat cu un prieten, nu s-a mai intors acasa. Amicul sau s-a dus la mama baiatului cu bratara uda a tanarului si i-a spus femeii ca se teme ca fiul ei s-a inecat. I-a povestit ca pe el l-a chemat sora sa acasa pentru putin timp si cand s-a intors pe malul Argesului, prietenul lui nu mai era acolo. Pompierii l-au cautat toata noaptea.

Cristi Georgescu are 16 ani ,este din Pitesti,iar ieri dupa-amiaza a plecat impreuna cu mai multi prieteni sa se racoreasca in raul Arges,la un kilometru distanta de casa.Cateva ore mai tarziu,mama sa a primit de la un prieten al copilului vestea ca acesta a disparut,iar pe malul raului a fost gasita bratara adolescentului.Socata,femeia a sunat la 112. Pompierii si politistii au plecat in cautarea baiatului. Amicul tnarului l-ea spus anchetatorilor ca a plecat pentru scurt timp pana acasa. Cand a revenit la rau, Cristi nu mai era acolo. Mama tanarului se teme de ce-i mai rau.

Cautarile au fost reluate astazi. Politistii ii audiaza pe toti cei care l-au vazut pe Cristi pentru a afla care a fost traseul urmat de el pana la momentul in care se presupune ca ar fi intrat in apa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe