PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » DISPĂRUTĂ ÎN DRUMEȚIE

DISPĂRUTĂ ÎN DRUMEȚIE

de Mditv
12 vizualizări

A plecat în excursie pe munte și nu s-a mai întors. O femeie de 55 de ani din Sinaia este căutată de jandarmi și salvamontiști după ce rudele au alertat autoritățile. Ieri a fost căutată e mai multe vă din Bucegi, iar astăzi continuă căutările și în împrejurimi.

Martorii povestesc că, femeia a urcat cu telegondola pe munte pentru a parcurge un traseu montan, ultima oară fiind văzută luni după-amiază de câțiva ciobani în apropierea unei stâne, din zona văii Dorului. O echipă formată din salvamontiști și jandarmi montani au pornit imediat în căutarea femeii și au căutat-o timp de mai multe ore pe valea Vânturiș, o zonă greu accesibilă și frecventată de urși.

Echipajele de jandarmi şi cele ale salvatorilor montani vor căuta și peria toate traseele care fac legărura între Cota 1.400 şi Cota 2.000, însă pe o porţiune mai extinsă dar şi stânga-dreapta pe câteva sute de metri.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe