PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ȘI-AU REGLAT CONTURILE ÎN STRADĂ

ȘI-AU REGLAT CONTURILE ÎN STRADĂ

de Mditv
8 vizualizări

Scandal cu săbii și focuri de armă marți noaptea în zona de vest a municipiului Ploiești. Un bărbat a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență cu multiple plăgi înjunghiate, el fiind rănit în urma conflictului. Un localnic a filmat scenele din stradă.

Incidentul a avut loc în zona de vest a Ploieștiului, iar în urma acestuia două persoane au fost ridicate şi conduse la audieri.Trecătorii care au asistat la conflict spun că cei implicați sunt romi. Reprezentanții Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au intervenit imediat la fața locului cu mai multe echipaje.

Victima este un bărbat de 30 de ani, iar medicii ploieșteni spun că acesta va rămâne internat la spital, dar nu prezintă răni care să-i pună viața în pericol. Anchetatorii urmează să precizeze dacă a fost un incident verbal care a degenerat sau o reglare de conturi între două clanuri din municipiul Ploiești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe