PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPECERI DOAR CU NUMELE

DISPECERI DOAR CU NUMELE

de Mditv
16 vizualizări

Bătaia de joc la adresa cetăţenilor a unei firme de transport în comun din judeţul Dâmboviţa continuă! Maşinile supraaglomerate, fără aer condiţionat şi unele chiar cu uşile rupte nu sunt singurele probleme cu care se confruntă dâmboviţenii care fac naveta zilnic. Nici calitatea dispecerilor nu este mai presus. Un călător indignat de faptul că aşteaptă ore întregi în staţie până vine o maşina a trimis redacţiei noastre înregistrări telefonice cu un dispecer care habar nu are care este programul deşi el ar trebui să gestioneze cursele.

Totul a început când călătorul a cerut informaţii în legătură cu o cursă duminicală. Deşi a insistat că are nevoie să ajungă la destinaţia dorită într-o zi de duminică dispecerul, aparent sigur pe el, a prezentat programul.

Conform informaţiilor primite, persoana s-a prezentat în autoragă în jurul orei 11:30 pentr a merge la destinaţia dorită cu maşina anunţată la ora 12. În autogară, însă, surpriză. Dispecerul de acolo i-a spus că maşina este la ora 13, pentru că este duminică şi se circulă mai rar pe toate rutele. Călătorul a insistat că a primit informaţii de la dispeceratul central al firmei, iar dispecerul din zona a ridicat din umeri. Astfel că, persoana indignată a sunat din nou la dispecerat.

Dacă a luat legătura cu dispecerul este greu de spus pentru că angajatul care ar trebui să ofere informaţii călătorilor nu a mai revenit cu un apel aşa cum a promis şi, mai mult decât atât, nici nu a mai răspuns la telefon, apelurile fiind bruiate de fiecare dată, cel mai probabil intenţionat.

Călătorul a fost nevoit să aştepte în autogară timp de o oră şi jumătate până la ora reală la care era stabilită cursa. Firma de transport în comun este recunoscută pentru faptul că nu respectă programul afişat pe internet sau în autogări, iar de cele mai multe ori dispecerii au un limbaj agresiv faţă de călătorii nemulţumiţi de faptul că pierd ore întregi în staţii. Din păcăte, mii de oameni depind de maşinile acestei firme de transport public de persoane, întrucât este singura ca acoperă toate rutele judeţene. Firma respectivă a fost sancţionată în nenumărate rânduri pentru calitatea proastă a serviciilor şi pentru faptul că transportă călătorii în picioare şi înghesuiţi precum sardelele. Mai mult decât atât, s-a încercat în nenumărate rânduri retragerea licenţei de transport, însă patronul firmei este “descurcăreţ” şi a scăpat basma curată inclusiv când a venit Corpul de Control trimis de Guvern. Cerem public instituţiilor abilitate să efectueze controale la firma de transport în comun şi să ia în considerare sutele de reclamaţii făcute de navetişti.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe