PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUM JUDEȚEAN CIURUIT

DRUM JUDEȚEAN CIURUIT

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Lucrările începute și lăsate de izbeliște nu mai reprezintă o noutate pentru Dâmbovița. S-a întâmplat și la Brezoaele unde reabilitarea drumului județean care tranzitează localitatea se face cu plombe„, însă după ce a fost decopertat asfaltul muncitorii au lăsat gropile neacoperite sau au aruncat câteva lopeți de material din loc în loc. Localnicii spun că era nevoie de reparații, dar nu de mântuială.

Așa arată o porțiune destul de mare din drumul județean care tranzitează localitatea dâmbovițeană Brezoaele. De 20 de ani nu au mai fost făcute reparații și autoritățile s-au gândit doar să plombeze pe ici pe colo pentru a-i liniști pe localnici care au reproșat că infrastructura este distrusă. Numai că, muncitorii au decopertat și au lăsat așa. Oamenii spun că este un drum circulat intens. Cei care au trecut în weekend pe aici, au fost nevoiți să facă slalom.

Întrebat de situație, primarul localității susține sus și tare că muncitorii trimiși pentru reabilitare au fost pe teren și în weekend, deși imaginile îl contrazic.

Situația nu este singulară în județul Dâmbovița. Lucrările sunt efectuate pe repede înainte doar pentru a înghite gura oamenilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe