PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » DUPĂ SĂRBĂTOARE, AGLOMERAȚIE ÎN TRAFIC

DUPĂ SĂRBĂTOARE, AGLOMERAȚIE ÎN TRAFIC

de Mditv
35 vizualizări

Minivacaa de Paște și 1 mai s-a încheiat și anul acesta cu tradiționala aglomerație în drum spre casă. Circulația s-a desfășurat cu mare greutate pe DN65 Slatina-Piteşti,între localităţile Colonești din județul Olt și Albota din Argeș, dar și pe DN6 Alexandria-București, de la Văceni până în Drăgănești-Vlasca, județul Teleorman și între localitățile Naipu și Mihăilești din județul Giurgiu.

Trafic de coșmar între Slatina și Pitești, unde coloanele de mașini s-au întins pe zeci de kilometri. Nu au fost accidente sau alte incidente rutiere, dar șoferii au înaintat în ritm de melc, asta în momentele când s-a mai circulat fiindcă au fost adeseori și blocaje.

S-a circulat cu mare dificultate și pe DN7 Pitești-Rm Vâlcea, de la intrarea în localitatea argeşeană Bascov până pe Dealul Negru, pentru că mulţi automobilişti au încetinit mai mult decât este necesar și au oprit la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă la Valea Ursului, zona unde a fost și o sărbătoare locală.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe