PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ialomita » ENORIAȘII DE LA O BISERICĂ DIN IALOMIȚA, PEDEPSIȚI CĂ NU AU MERS LA REFERENDUM. “E politică aici, nu mai este Dumnezeu”.

ENORIAȘII DE LA O BISERICĂ DIN IALOMIȚA, PEDEPSIȚI CĂ NU AU MERS LA REFERENDUM. „E politică aici, nu mai este Dumnezeu”.

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Situație incredibilă la o biserică din Ialomița. Enoriașii au fost pedepsiți pentru că nu au fost la vot la referendumul pentru familie. Mai exact de curând s-a resfințit biserica din satul Păltiniș. Deși era singura dată când aveau posibilitatea să intre în altarul bisericii, tvialomita.ro relatează că Episcopul Sloboziei și Călărașilor a refuzat să le dea oamenilor binecuvântarea, spunând că biserica este în doliu. Lucrările de pictură și de refacere a arhitecturii lăcașului de cult au durat aproape 10 ani , iar cheltuielile au fost suportate de credincioși, motiv pentru care oamenii s-au revoltat.
” Aia era problema, că nu a fost lumea la vot și erau în doliu..incredibil. Credeam că a murit vreun părinte de-al lor și d-aia e doliu. Să le fie rușine. Că au făcut și părinții între ei prostii și au făcut și copii și acum sunt sfinți”, a spus o enoriașă revoltată.
„E politică nu mai este Dumnezeu”, a replicat o altă bătrână supărată pe situație.
„Credința e credință. Referendumul e referendum. Ce treabă aveam noi, ce eram noi vinovați că nu s-a dus lumea la vot”, a spus o altă enoriașă.
„Și-a bătut joc de noi. Pur și simplu. Păcat. Toată lume a dat bani pentru biserică. Nici la biserică nu mai vin de azi. Am dat și bani și mâncare..tot ce au cerut. Am un ginere care a făcut sânge și bătături la mâini muncind aici și acum n-am dreptul să intru. Își bate joc de noi „.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe