PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » SINUCIDERE LA SPITALUL DIN PITEȘTI

SINUCIDERE LA SPITALUL DIN PITEȘTI

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

Gest inexplicabil al unui bărbat de 79 de ani din București. Acesta era internat la Spitalul Judetean din Pitești și joi seara și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la fereastra unei băi din cadrul unității medicale. Medicii au încercat să-l salveze, dar impactul cu solul i-a fost fatal. Bărbatul le spusese celor din spital că venise aici pentru a-și căuta loc de veci.

Tragedia s-a petrecut joi seara. Autoritățile au fost alertate după ce un bărbat de 79 de ani, din București, internat la secția de Cardiologie a Spitalului Județean din Pitești, s-a aruncat în gol de la unul dintre etajele unității medicale. Se pare că bătrânul era grav bolnav și le-ar fi spus tuturor că a venit aici să-și caute loc de veci. Nimeni nu s-a gândit la ce va urma. Când a prins un moment singur, a decis s-și încheie socotelile cu viața și s-a aruncat de la etaj pe fereastra unei băi. Bărbatul a căzut direct pe beton și lovitura i-a fost fatală. Medicii au încercat să-i acorde ajutor însă nu au mai putut face nimic pentru el. Polițiștii au deschis o acnhetă în acest caz și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

sursata.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe