PRIMA PAGINĂ » SPORT » EXECUȚIE CU PUBLIC – VIDEO

EXECUȚIE CU PUBLIC – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

FCM Târgoviște – SCM Argeșul Pitești 1-5 (1-2)

 

 

 

FCM Târgoviște s-a făcut de râs pe teren propriu cu Argeșul Pitești! Oamenii lui Ghiorghi Zotic au luat bătaie la Șotânga cu 1-5 la capătul unui meci în care au evoluat lamentabil și n-au pus nicio problemă adversarului. Mândru a marcat golul lui Municipal în prima repriză, dar ce a urmat se poate traduce într-un galop de sănătate al piteștenilor. Jucătorii lui FCM au părăsit terenul cu capetele plecate, iar patronul Zotic s-a refugiat în birou după golul 3 al oaspeților. Înfrângerea cu Argeșul a fost cea mai dură înregistrată de Municipal pe teren propriu.

 

 

Piteștenii au obținut trei puncte la Șotânga fără să se întrebuințeze prea mult. Tehnicianul lui SCM, Iulian Crivac, e cu gândul deja la etapele următoare, în care echipa sa va întâlni adversari mult mai… serioși decât Municipalul lui Costel Diaconu.

 

 

În aceeași etapă, Urban Titu a pierdut la scor la Păpăuți, 0-4, iar Chindia s-a impus pe final de meci la Reghin, 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Adrian Grigore.

 

Liga a III-a, etapa a VII-a

 

FCM Târgovişte – SCM Argeş Piteşti        1-5

FC Zagon – Fortuna P. Câmpina        1-0

Conpet Ploieşti – Civitas Făgăraş        3-1

Avântul Reghin – Chindia Târgovişte        0-1

FCM Câmpina – Atletic Bradu        3-2

FC Păpăuţi – Urban Titu            4-0

 

Ionut Marin

 

 

http://youtu.be/uXiDW267lp8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe