PRIMA PAGINĂ » SPORT » NEA COSTEL, FÂSTÂCELI ȘI ÎNFRÂNGERI – VIDEO

NEA COSTEL, FÂSTÂCELI ȘI ÎNFRÂNGERI – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

 

FCM Târgoviște n-a câștigat niciun punct acasă cu Diaconu pe banca tehnică

 

 

Cu vorbe mari și speranțe pe măsură. Așa și-a început Costel Diaconu mandatul la FC Municipal, într-un moment când conducerea credea în promovare iar antrenorul visa la un proiect pe cinci ani. Realitatea a fost însă dură: după șapte etape, FCM e codașă în serie iar acasă n-a bătut pe nimeni. Diaconu nu și-a mai găsit cuvintele la finalul umilinței cu Argeșul Pitești, care ar putea însemna și despărțirea lui de clubul de la Șotânga.

 

 

Șeful Zotic a părăsit tribuna stadionului după golul de 3-1 al oaspeților, supărat pe evoluția echipei sale. Finanțatorul nu a dorit să dialogheze cu presa la finalul jocului, iar antrenorul Diaconu s-a bâlbâit din nou când a fost întrebat despre relația cu conducerea.

 

 

În cazul în care conducerea va decide demiterea lui Diaconu de pe banca lui Municipal, în pole-position pentru preluarea echipei se află Ion Constantin.

 

Ionut Marin

 

 

http://youtu.be/8xNZyUnJoaM

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe