PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » FACTURILE VECINILOR I-AU LĂSAT FĂRĂ APĂ

FACTURILE VECINILOR I-AU LĂSAT FĂRĂ APĂ

de Mditv
5 vizualizări

Facturile neplătite la timp ale vecinilor i-au lăsat fără apă la robinete pe toți locatarii de pe scara unui bloc din Giurgiu. De o săptămână oamenii cară apă cu bidoanele și sticlele de la rude și vecinii din cartier. Apa potabilă a fost întreruptă pe data de 6 aprilie din cauza unor datorii. Restanțierii susțin că ar plăti sumele, dar nu se știe cât are fiecare de plătit pentru că administratorul care a și demisionat, nu a afișat calculele. Până când situația se va remedia, oamenii vor fi nevoiți să cumpere apă de la magazin sau să bată la ușa vecinilor.

La robinetul locatarilor de pe scara B a unui bloc situat pe Șoseaua București nu mai curge apă de o săptămână. Oamenii au tot sperat că situația se va remedia, dar în continuare sunt nevoiți să care apă cu sticlele și bidoanele de unde apucă. Problema o reprezintă restanțele unor locatari.

Când vecinii rămași fără apă potabilă fără vină s-au revoltat, restanțierii au mers să vadă cât au de plătit și să achite într-un final, numai că, spun oamenii, administratorul nu a afișat sumele exacte și nici nu au la dispoziție o listă cu datoriile împărțite pe utilități.

Până când se va clarifica situația, oamenii vor fi nevoiți să facă drumuri peste drumuri la vecini pentru un bidon cu apă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe