PRIMA PAGINĂ » SPORT » MOBILIZARE GENERALĂ PENTRU VICTORIE LA BRASOV

MOBILIZARE GENERALĂ PENTRU VICTORIE LA BRASOV

de Mditv
6 vizualizări

Cuvantul de ordine la Chindia e VICTORIE, cu o zi inainte de meciul de la Brasov, cu Steagul, din etapa a doua a play-off-ului. La Brasov sunt framantari mari, dar targovistenii spun ca vor avea un meci greu si ca gazdele de vineri vor trage tare pentru puncte. “Vor juca cei mai buni oameni ai lor, dar noi mergem sa batem”, anunta oamenii de la Chindia.

Jucatorii lui FC Brasov au intentionat sa boicoteze antrenamentele de la mijlocul acestei saptamani. Conducerea le-a dat asigurari fotbalistilor ca uul dintre salariile restante le va fi achitat chiar inainte de meciul cu Chindia. Targovistenii abordeaza confruntarea cu optimism, dupa victoria superba de acasa, 3-1 cu Baia Mare in prima runda din playoff.

Victorie e cuvantul de ordine in tabara Chindiei. In campionatul regulat, Targovistea a castigat cu 1-0 sub Tampa, prin golul lui Cristi Cherchez.

FC Brasov – Chindia e vineri de la ora 18, pe stadionul Tineretului. Chindia va fi sustinuta de 100 de suporteri pe stadionul din Brasov.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe