PRIMA PAGINĂ » SPORT » FELICITĂRI PENTRU SUPORTERI – VIDEO

FELICITĂRI PENTRU SUPORTERI – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Galeria Chindiei s-a mobilizat pentru prima dată în mini-retur și a mers la Pitești să își susțină favoriții într-un veritabil derby pentru promovare. 30 de fani au făcut deplasarea în Trivale și i-au încurajat pe oamenii lui Silviu Dumitrescu pe tot parcursul meciului, primind aprecieri atât de la oficialii dâmbovițenilor, cât și de la puținii spectatori piteșteni aflați în tribune. Nu o dată, galeria de la Târgoviște i-a scandat numele fostului internațional Nicolae Dobrin, care a scris istorie în tricoul lui FC Argeș, dar a evoluat și lângă Turnul Chindiei, la CS.
Dacă oaspeții au beneficiat de susținere civilizată din peluză, SCM Argeș n-a strâns mai mult de 300 de fani, în condițiile în care intrarea a fost liberă. Atașați la început, fanii piteșteni au terminat jocul cu fluierături la adresa favoriților, cărora le-au reproșat prestația modestă din derby.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe