PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FRIG, FRIG! ZILE DE OCTOMBRIE PREA RECI

FRIG, FRIG! ZILE DE OCTOMBRIE PREA RECI

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Daca ploile si vijeliile ne-au ocolit, frigul nu vrea sa paraseasca judetul nostru. Metorologii au emis pentru urmatoarele 3 zile o avertizare de temperaturi deosebit de scazute.  Pana la sfarsitul samtamanii ne asteapta temperaturi cu putine grade in termometre, iar pe timpul noptii, in zonele inalte, mercurul va cobora chiar pana la minus 2 grade.

Meteorologii spun ca este cel mai rece inceput de octombrie inregistrat pana in prezent la noi in tara, iar aceste temperaturi deosebit de scazute se vor mentine timp de trei zile peste judetul Dambovita. Informarea metorologica este benefica mai ales pentru agricultura, aparitia brumei poate produce pagube semnificative asupra culturilor.

Cei care nu au fost intimidati pana acum de capriciile vremii, de astazi vor apela cu siguranta la un mijloc de incalzire a locuintelor. In perioada urmatoare precipitatiile nu ne vor mai da batai de cap insa in zonele montane, precipitatiile sub forma de zapada raman inca valabile.

Temperaturile negative in timpul noptii, la munte si in depresiuni se vor mentine pana sambata , insa de luni vremea intra intr-un proces de usoara incalzire. Se va ajunge chiar la 15 grade in timpul zilei, iar noaptea vor fi temperaturi pozitive pe o perioada de cel putin 10 zile dupa cum spun meteorologii.

Ilona Rotaru

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe