PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » FURA MOTORINĂ DIN TIR

FURA MOTORINĂ DIN TIR

de Andrei Oprescu
46 vizualizări

Un bărbat a fost prins în flagrant de jandarmi în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul TIR-ului pe care îl conducea pentru a o vinde. Jandarmii din cadrul IJJ Prahova l-au prins pe individ, chiar în timp ce umplea mai multe bidoane cu motorină.
Jandarmii prahoveni au surprins în flagrant tranzacția cu motorină, chiar într-o parcare din zona stațiunii Cheia. Șoferul unui TIR scotea combustibil din rezervor pentru a-l vinde unui bărbat din Izvoarele. Flagrantul a avut loc în Parcarea Bratocea, de pe DN 1A. La sosirea jandarmilor, șoferul TIR-ului reușise să umple două bidoane de 20 de litri. Acesta le-a spus jandarmilor că intenționa să vândă motorina unui localnic din comuna Izvoarele.La controlul efectuat in masina cumparatorului, au fost gasite 17 canistre(7 recipienti de plastic cu capacitatea de 30 de litri si 10 recipienti de plastic a 10 litri). Jandarmii i-au întocmit șoferului TIR-ului actele premergătoare săvârșirii infracțiunii de furt, iar bărbatul a fost predat organelor de urmarire penală.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe