PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » OPORTUNITĂȚI LA COMPLEXUL TURISTIC ȘI DE NATAȚIE DIN TÂRGOVIȘTE

OPORTUNITĂȚI LA COMPLEXUL TURISTIC ȘI DE NATAȚIE DIN TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
371 vizualizări

 

Vara s-a încheiat, dar distracția continuă la Complexul Turistic și de Natație din Târgoviște. Vizitatorii și târgoviștenii se pot bucura de facilitățile de petrecere a timpului liber nu doar în sezonul estival ci în orice perioadă a anului. Complexul Turistic pune la dispoziția tuturor un bazin acoperit care poate fi folosit pentru înot atât în organizarea de competiții, concursuri și evenimente sportive cât și pentru pregătirea echipelor de performanță. Totodată, în incinta complexului sunt amenajate două săli de forță dotată cu aparatura modernă.
Bazinul acoperit poate fi folosit pentru înot de către turiștii din Municipiul Targoviste și locuitorii orașului. Reprezintă o oportunitate de a practica înotul atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, întrucât funcționează 12 luni pe an. Bazinul are o capacitate maximă de 300 de locuri pentru a putea organiza competiții de înot la un nivel înalt. Bazinul are o adâncime de peste 2 m și o lungime de 50 m. Cei care vin pentru agrement au la dispoziție șezlonguri, dar și vestiare. De-a lungul timpului a găzduit competiții sportive oficiale, concursuri dedicate sportivilor de la Special Olympics și alte evenimente din domeniu. Totodată permite pregătirea loturilor pentru competiții, dar și derularea de cursuri de înot pentru copii și adulți. Bazinul este deschis de luni până vineri în intervalul 08.30-21.30, iar sâmbăta și duminica 08.30.-20.30. Costul unui abonament lunar este de 160 pentru adulți și 80 de lei pentru copii (peste 7 ani),elevi,studenti si pensionari. In cursul saptamanii pretul unui bilet este de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru celelalte categorii, iar in weekend intrarea este 25 de lei pentru adulți și 12 lei pentru copii (peste 7 ani),elevi,studenti si pensionari. Până la vârsta de 7 ani copiii au intrarea liberă.
În incinta complexului au fost organizate și două săli de forță dotate cu echipamente moderne, vestiare, dușuri și obiecte sanitare.
Cele două săli oferă acces la benzi de alergare, bănci de împins pentru piept, aparat pentru picioare, aparat pentru abdomen, aparate pentru diferite tipuri de exerciţii pentru braţe, aparat complex pentru bicepşi, pentru spate, pentru piept, biciclete, gantere între 5 kg și 45 de kg și presa pentru coapse. Sala de forță este deschisă pe tot parcursul săptămânii, iar prețul unui abonament este de 70 lei/ lună cu acces nelimitat sau cei interesați pot opta pentru a plăti 5 lei/oră. Cele două săli beneficiează de dotări la standarde înalte care permit și pregătirea echipelor și loturilor naționale pentru diferite sporturi. În incitna complexului este amenajată și o saună. Pentru 15 minute doritorii plătesc 5 lei.
Indiferent de anotimp, Complexul Turistic și de Natație din Târgoviște își așteaptă vizitatorii.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe