PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GELOZIE CRIMINALĂ – VIDEO

GELOZIE CRIMINALĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Scene de groza intr-o familie din Dambovita! O fata de 27 de ani si-a dat ultima suflare batuta cu bestialitate de partenerul de viata. Totul ar fi pornit de la gelozie. Femeia, mama a cinci copii, fusese placata la spitalul din Giurgiu pentru cateva zile. Cand s-a intors acasa, iubitul, orbit de gelozie, a luat-o la bataie. De furia oarba nu au scapat nici mama nici bunica suspectului. Tanarul s-a oprit abia dupa ce fata n-a mai miscat. Acum cinci copii minori au ramas pe drumuri, cu o mama in mormant si un tata care, cel mai probabil, va petrece ani multi dupa gratii.

Cei doi tineri s-au cunoscut in urma cu 10 ani, in Giurgiu. De trei ani se mutase in localitatea damboviteana Brezoaiele. Vecinii povestec ca tanarul era gelos peste masura. Iubita lui please de cateva zile la spital cu ceva probleme medicale. Cand s-a intors acasa , orbit de gelozie, tanarul a luat-o la bataie.

Tanarul si-a lovit iubita cu bestialitate chiar in fata copiilor minori. Mama si bunica lui au incercat sa o scape, insa au cazut victime si ele. Au luat copiii si au fugit in vecini. Apoi au sunat disperati la politie, insa prea tarziu. Din cauza loviturilor primite, tanara a decedat pe loc. După ce s-a trezit din beție, tănărul regretă tot ce a făcut. Prea tarziu însă! Acum iubita si mama copiilor lui a plecat spre ceruri. El, cel mai probabil, va sta ani multi in spatele gratiilor, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Cei cinci copii minori vor ramane in ingrijirea bunicii, asta daca inspectorii de la Protectia Copiilor vor fi de acord.

Echipa: Mihai Eremia/ Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe