PRIMA PAGINĂ » Arges » GOL PUŞCĂ PRIN ORAŞ

GOL PUŞCĂ PRIN ORAŞ

de Andrei Oprescu
41 vizualizări

Se pare că a devenit o modă la Piteşti ca bărbaţii să umble goi puşcă prin oraş. Cu câteva zile în urmă, un bărbat a fost filmat în timp ce se scălda într-o fântână publică din centrul oraşului, iar acum, un altul s-a plimbat dezbrăcat prin tot oraşul.
După ce în urmă cu două săptămâni un bărbat din Constanța a fost prins gol pușcă spălându-se cu apă și săpun în fântâna muzicală din centrul municipiului Pitești, acum, un alt bărbat și-a arătat goliciunea în văzul tuturor. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din localitate care fusese dat dispărut de mama lui. Aceste imagini au fost surprinse aproape de parcul Trivale acesta fiind surprins cand mergea pe stradă gol pușcă având o bere în mână. Acum o jumatate de lună, bărbatul din Constanţa a fost scos din strandul ad hoc de langa Primăria Piteşti de către poliţiştii locali care l-au condus la audieri unde a fost amendat cu 600 de lei pentru scăldatul în locuri publice şi deţinerea de acte de identitate expirate, după care a fost trimis în localitatea de domiciliu. Cel mai probabil, şi tânărul de 21 de ani va primi o sancţiune pentru dezinhibarea de care a dat dovada în spaţiul public.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe