PRIMA PAGINĂ » SPORT » GREVĂ LA PITEȘTI? – VIDEO

GREVĂ LA PITEȘTI? – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Fotbaliștii de la SCM Argeşul Piteşti nu şi-au mai primit salariile de patru luni, iar situaţia la clubul din Trivale stă pe un adevărat butoi de pulbere. Jucătorii lui Valentin Sinescu sunt hotărîţi să nu intre pe teren la meciul de vineri, de pe propriul teren, de la ora 18, cu Chindia Tîrgovişte, dacă nu îşi primesc o parte din bani.
Fotbaliştii alb-violeţi s-au săturat să fie duşi cu vorba de pe o zi pe alta şi au început deja să boicoteze şedinţele de pregătire. Unii dintre ei nici nu au mai venit în ultimele zile ale săptămînii trecute la antrenamente, motivînd că nici bani de benzină nu mai au să vină la stadion. Cei mai mulți sunt hotărîţi să îşi depună memorii pentru a fi declaraţi jucători liberi de contract, iar alţii intenţionează să facă o grevă pentru a-şi primi banii. Antrenorul Valentin Sinescu va încerca însă să îi facă pe jucători să se pregătească şi să intre în teren la meciul de vineri, cu Chindia: „ Eu voi face tot posibilul să îi conving să se pregătească şi să intre pe teren, însă voi respecta orice decizie pe care o vor lua. Conflictele nu sunt bune şi nu duc la nimic. Dacă va fi să ne despărţim, trebuie să o facem în condiţii civilizate şi fără circ“, a spus tehnicianul argeşenilor.
La meciul din penultima etapă a sezonului regulat, cu Chindia, piteștenii au ieșit de la vestiare cu aproape un sfert de oră întârziere, încercând un semnal de alarmă vizavi de criza incredibilă de la club. De atunci a trecut o lună, iar lucrurile nu s-au schimbat în vreun fel.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe