PRIMA PAGINĂ » SPORT » FINALISTELE, ÎN TURNUL CHINDIEI – VIDEO

FINALISTELE, ÎN TURNUL CHINDIEI – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Finalistele celei de a 29-a editii a Cupei Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare si HCM Roman au lasat deoparte rivalitatile inainte de meci si au vizitat impreuna vechea Cetate de Scaun din Targoviste (fosta capitala a Tarii Romanesti intre 1396-1714) si Turnul Chindiei, monument construit in timpul domniei lui Vlad Tepes.
Moldovencele de la Roman s-au calificat pentru prima oara in istoria clubului  in finala competitiei. Pana in ultimul act, HCM Roman a fost echipa cu cea mai buna defensiva (24-20 in semifinale cu SCM Craiova, 31-17 cu Stiinta Bucuresti in sferturi, 26-19 cu Braila in optimi).
Florentin Pera, secund la echipa nationala, s-a tachinat cu Ada Nechita, eleva sa de la prima reprezentativa.
Cei doi antrenori si cei doi goalkeeperi (Tereza Tammas si Paula Ungureanu – cele mai bune jucatoare ale semifinalelor) au facut o sedinta foto sub Turnul Chindiei.
Handbalistele de la Baia Mare, detinatoarele en-titre ale Cupei
Romaniei, au zabovit mai mult printre ruinele cetatii. Ada Nechita&Compania au aruncat banuti in Fantana Dorintelor pentru a obtine anul viitor un succes similar si in Liga Campionilor. Fetele au urcat apoi in Turnul Chindiei. HCM Baia Mare a cucerit Cupa Romaniei la Targoviste dupa 23-21 cu HCM Roman.

Reporter: Ionut Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe