PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GROZAVU RĂMÂNE LIBERAL – VIDEO

GROZAVU RĂMÂNE LIBERAL – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Gabriel Grozavu ramane, in continuare, membru al Partidului National Liberal. Propunerea Biroului Judetean de excludere a fostului presedinte al organizatiei a fost respinsa de membrii Delegatiei Permanente a PNL Dambovita. impotriva excluderii au votat 57 de liberali damboviteni, 45 au fost pentru, iar 7 voturi au fost nule.
Despre excluderea lui Grozavu s-a tot vorbit in ultimul an, dar abia saptamana trecuta Biroul Permanent Teritorial a propus acest lucru. Lui Grozavu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Dambovita, i s-a reprosat neimplicarea in activitatile partidului. De asemenea, i s-a mai reprosat ca ar fi in relatii prea apropiate cu liderii PSD, in special cu Adrian Tutuianu.
Actualul presedinte al PNL Dambovita, Mihai Volintiru, a subliniat ca respecta decizia Delegatiei Permanente, dar Grozavu trebuie sa se implice mai mult in activitatile partidului. In caz contrar, este foarte posibil ca istoria sa se repete.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe