PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ialomita » HOȚII-CASCADORI FURAU DIN TIR-URI

HOȚII-CASCADORI FURAU DIN TIR-URI

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Dădeau spargeri în TIR-uri aflate în mers. Atât de departe ajunsese o rețea formată din bărbați din Ialomița și Ilfov. Gruparea era în atenția polițiștilor încă din luna august. Luni seara oamenii legii au reușit să-i prindă. Cele șapte persoane au creat un prejudiciu de 50.000 de euro prin sustragerea mai multor produse electronice și electrocasnice.
Cea mai recentă operațiune a bărbaților a fost surprinsă de camerele montate pe unul dintre TIR-urile pe care bărbații l-au prădat. În imagini se vede cum unul dintre ei a urcat, prin trapă, pe maşina aflată în mers. De acolo, s-a prins de camionul încărcat cu electronice şi electrocasnice. Ca măsură de siguranţă, un alt autoturism al hoţilor mergea, cu viteză constantă, în faţa tirului.
Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Ilfov, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Buzău, au oprit în trafic, pe centura orașului Buzău, două autoturisme și o autoutilitară, în care se aflau cei 7 bărbați, bănuiți de savârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoanele în cauză ar fi urmărit un tir, care plecase din municipiul București cu destinația Chișinău, iar între orașele Râmnicu Sărat și Focșani, aceștia ar fi pătruns în tir în timp ce acesta se afla în mers și ar fi sustras laptopuri și alte produse electrocasnice. Gruparea se afla în atenția polițiștilor ilfoveni din luna august a.c., iar prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 50.000 de euro. Cei șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 – 44 de ani, din județele Ilfov și Ialomița, au fost conduși la sediul poliției Ilfov, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe