PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN COMĂ ALCOOLICĂ LA 16 ANI

ÎN COMĂ ALCOOLICĂ LA 16 ANI

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

A băut până nu a mai știut de el. Un licean de 16 ani din Găești, județul Dâmbovița a ajuns la spital în comă alcoolică. Tânărul a fost găsit căzut în fața unui bloc din oraș. Medicii i-au acordat primul ajutor și l-au trimis la Spitalul de urgență din Târgoviște. După ce a primit tratament și și-a revenit, băiatul le-a spus medicilor că băuse vin cu trei prieteni în parc și nu își amintește ce s-a întâmplat după aceea. Din ce în ce mai mulți adolescenți cad în patima alcoolului, iar vârsta la care încep să consume a scăzut în ultimii ani.

Băiatul locuiește în localitatea dâmbovițeană Scheiu și este elev la un liceu din Găești. Înainte să ajungă la școală, acesta s-a oprit cu trei prieteni în parcul din oraș unde au băut. Atât de mult, încât tânărul a intrat în comă alcoolică. Nu știe ce s-a întâmplat apoi pentru că s-a trezit la spital. A fost găsit în fața unui bloc, căzut pe iarbă și i s-a acordat primul ajutor la spitalul din Găești.

Când s-a trezit din comă, băiatul le-a spus medicilor că a băut prea mult, iar analizele au confirmat.

Localurile care vând alcool celor sub 18 ani pot primi amenzi de la 100 la 500 de lei. Nu de puține ori oamenii legii i-au găsit pe liceeni în baruri chiar în timpul orelor de curs.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe