PRIMA PAGINĂ » Arges » UN TIR ÎNCĂRCAT CU PORCI S-A RĂSTURNAT PE A1

UN TIR ÎNCĂRCAT CU PORCI S-A RĂSTURNAT PE A1

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Grav accident rutier la ieșirea dinspre Autostrada A 1 către municipiul Pitești, unde un tir încărcat cu porci s-a răsturnat, iar șoferul a rămas încarcerat în cabină. Două echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș au intervenit pentru descarcerare. Conducătorul auto, cu multe leziuni și traumatisme a fost scos cu mare greutate dintre fiarele contorsionate, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență.

Autocamionul încarcat cu porci s-a rasturnat în afara carosabilului, iar primele date ale polițiștilor arată că mașina de marfă se deplasa de la București către un abator din Pitești. După accident un sigur animal a ajuns în afara autovehiculului, celelalte rămânând în interior. Există însă posibilitatea ca multe dintre ele să fie moarte, strivite, ori asfixiate.

La fața locului au intervenit și oamenii legii, iar proprietarul firmei a trimis alt tir care va încărca porcii rămași vii in autocamionul răsturnat. Primele date arată că posibila cauză a accidentului este neadaptarea vitezei în curbă de către șoferul în vârstă de 45 de ani despre care medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești spun că este în stare stabilă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe