PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » În vizorul A.N.I – VIDEO

În vizorul A.N.I – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Inca un primar a ajuns pe lista extrem de lunga a celor de la Agentia Nationala de Integritate. Unul dintre cei mai influenti edili din judetul Giurgiu, Mihai Dobre, este acuzat de conflinct de interese. Primarul din Mihailesti risca sa isi piarda functia pe care o ocupa, daca va fi gasit vinovat.
Mihai Dobre, primar al orasului Mihailesti, din judetul Giurgiu este cu siguranta un caz aprte in ceea ce priveste lumea politica giurgiuveana. Asta pentru ca in trecutul nu foarte indepartat, mai precis din 2012 incoace, a reusit sa treaca pe la toate principalele forte politice, find pe rand in randurile PDL, PNL si mai nou PSD in cazul PDL si PNL Giurgiu avand chiar functii de conducere.Agentia Nationala de Integritate insa se pare ca i-a pus gand rau. Asta pentru ca, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat de presa:
In cazul in care va fi constatata, de instanta, existenta conflictului de interese, primarul din Mihailesti va fi decazut din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului.

Redactor: Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe