PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCĂ UN TITLU ÎNCUNUNAT DE UN GEST NOBIL

ÎNCĂ UN TITLU ÎNCUNUNAT DE UN GEST NOBIL

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

România are încă un titlu la Mondialele de Arte Marțiale datorită lui Vasile Lupașc, care a ajuns astfel la al 10-lea titlu mondial din cariera de sportiv. Și de aceasta dată, Lupașc a ales să facă un gest nobil astfel că le-a închinat victoria celor mai ambițiosi luptători: copiii bolnavi de cancer.

Între 25 și 29 octombrie Vasile Lupașc a participat la Campionatul Mondial de Arte Marțiale WTKA din Italia. De la această competiție s-a întors cu un nou titlu, al zecelea din cariera sa de sportiv. Vasile Lupașc a câștigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Arte Marțiale și a dedicat succesul său copiilor bolnavi de cancer de la Asociația PAVEL.

Și copiii antrenați de Vasile Lupașc s-au întors cu premii importante și au reușit să impresioneze și celelalte delegații.

Sumele strânse în urma evenimentului și donațiilor vor fi direcționate către proiectul “Reabilitarea spațiilor Asociației PAVEL”, pentru amenajarea unui spațiu de joacă și a unei cantină mai bune pentru micuții de la Spitalul Fundeni .

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe