PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ȘI-A VIOLAT FIICA VITREGĂ

ȘI-A VIOLAT FIICA VITREGĂ

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Un prahovean s-a transformat în monstru cu chip de om pentru fiica vitregă. Bărbatul de 40 de ani a fost reținut după ce și-a violat fiica de 16 ani. Mama fetei a fost cea care l-a denunțat după ce a aflat grozăvia. Conducerea Protecției Copilului va propune ca fata să fie trimisă la un asistent maternal, în timp ce tatăl ei a fost reținut pentru viol și relații sexuale cu un minor.

Cătălin Ghiauș are 40 de ani și este din orașul prahovean Breaza. Vecinii spun că suspectul este căsătorit a treia oară, iar victima ar fi fiica sa vitregă, însă nu își explica acest comportament al bărbatului.

Mama fetei a dat în vileag faptele, iar reprezentațtii Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova s-au autosesizat în acest caz, fiind iminentă preluarea copilului de către un asistent maternal.

Polițiștii și procurorii prahoveni încearcă să stabilească întreaga activitate infracțională a bărbatului reținut deocamdată pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar anchetatorii confirmă că suspectul nu are cazier judiciar și nu a mai fost implicat nici măcar în situații cu consecințe contravenționale.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe